Prijavite se za osposobljavanje za zavarivače!

Published: Monday, 20 January 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

U sklopu projekta „Znanjem do zaposlenja“ tijekom veljače započinje program osposobljavanja za zanimanje zavarivač REL postupkom. Sva predavanja će se održati u Gračacu, a putni troškovi će biti pokriveni u cijelosti.

Read more ...

Nastava o održivom razvoju održana u kninskim školama

Published: Tuesday, 10 December 2019
U sklopu  projekta "Znanje za održivo djelovanje" u kninskim školama partnerima na projektu, OŠ "Domovinske zahvalnosti" i SŠ "Lovre Montija", tijekom rujna i listopada 2019. provedena je nastava o održivom razvoju s učenicima/cama.

Read more ...

Prijavi se na besplatni program osposobljavanaja za uzgajivača povrća

Published: Wednesday, 15 January 2020

Ovim putem pozivamo na prijavu sve pripadnike marginaliziranih skupina koji žele sudjelovati na besplatnom programu osposobljavanja „Povrćar/ica“ ili radionicama mekih vještina („Budi Svoj“, „Budi kreativan“ ili „Izrazi se“).

Program osposobljavanja „Povrćar/ica“ započinje u ožujku 2020. i sastoji se od teoretske i praktične nastave gdje će se učiti sve o uzgoju povrća. Na kraju programa koji je besplatan polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje se može upisati u e-radnu knjižicu.

Read more ...

Završen projekt "Druškanići"

Published: Sunday, 01 December 2019
Početkom lipnja 2019. godine Ekološka udruga „Krka“ Knin započela je sa provođenjem projekta pod imenom „Druškanići“. Projekt je vrijedan 57.688,70 kn, a Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao ga s iznosom od 46.150,96 kn (80%). Projekt je trajao 6 mjeseci.

Read more ...

Održana radionica mekih vještina "Izrazi se"

Published: Tuesday, 17 December 2019

U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ 11.12.2019. i 12.12.2019. održana je radionica mekih vještina „Izrazi se" za pripadnike marginaliziranih skupina na području grada Knina. Cilj radionice je osnaživanje i podizanje razine samopoštovanja kod marginaliziranih skupina. 

Sve radionice mekih vještina namijenjene su pripadnicima marginaliziranih skupina (dugotrajno nezaposlene osobe - mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci, osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu). 

Read more ...

Dodjela diploma u sklopu projekta " Pomozimo danas za bolje sutra"

Published: Thursday, 28 November 2019
Danas je u sklopu projekta  "Pomozimo danas za bolje sutra" – Program Zaželi, kojeg provodimo u partnerstvu  s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Centrom za socijalnu skrb Šibenik, na Pučkom otvorenom učilištu Šibenik organizirana svečanost dodjele diploma.

Read more ...

Donatori

                                                   Općina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"         

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori