Učimo danas za bolje sutra - Dosadašnji rezultati i buduće aktivnosti

Published: Friday, 23 August 2019

Uskoro će biti (1.9.2019.) točno godinu dana kako ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s gradom Kninom provodi projekt “Učimo danas za bolje sutra“ u Okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. 

Read more ...

Drugi krug edukacija za zanimanja vinar i vinogradar

Published: Monday, 12 August 2019
Pozivamo zainteresirane stanovnike Knina i okolice da se prijave na novi krug edukacija za zanimanja: vinar/ka i vinogradar/ka, koji će se početi održavati polovinom rujna. Edukacije se održavaju u sklopu projekta ” Iskoristi priliku! ” financiranog iz Europskog socijalnog fonda kojeg provode Zdravi grad iz Splita i Ekološka udruga ” Krka ” Knin. 

Read more ...

European Wetland Ambasadors

Published: Monday, 19 August 2019
Francuska Nacionalna agencija je odobrila project “European Wetland Ambasadors“ u sklopu projekta Erasmus+ 2019,  u kome je Ekološka udruga “Krka” Knin jedan od partnera. Nositelj projekta je francuska agencija  Communauté de Communes Sud Corse a ostale partnerske organizacije i udruge su iz Italije, Portugala, Grčke i Španjolske. 

Read more ...

Završen projekt "Igrajmo se zajedno"-HBOR

Published: Thursday, 01 August 2019
Današnjim danom završava provedba projekta "Igrajmo se zajedno" kojeg je sufinancirao HBOR. Projekt se provodio od 01. listopada 2018.godine u suradnji sa udrugama "Sv. Bartolomej" Knin i "Kamečići" Šibenik, te posebnim odjelima OŠ "Domovinske zahvalnosti" Knin. 
U sklopu projekta održano je 8 skupnih posjeta djece eko knjižnicama u Kninu i Šibeniku. Nabavljene su didaktičke, motoričke igre i slikovnice prilagođene djeci sa posebnim potrebama i teškoćama u razvoju u vrijednosti od 29.236,90kn kn.

Read more ...

Akcija prikupljanja starih udžbenika i bilježnica u sklopu projekta "Druškanići"

Published: Monday, 29 July 2019
Od 29.7. do 31.08.( osim vikendom), u vremenu od 8-15h,  na adresi Ekološke udruge "Krka" Knin, Tvrtkova 3, održava se akcija prikupljanja starih udžbenika i bilježnica. Svi koji donesu stare udžbenike i bilježnice na poklon dobijaju platneni ruksačić. Akcija se održava u sklopu projekta "Druškanići" kojeg sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti.

Read more ...

Donatori

                                                   Općina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"         

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori