• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Predavanja za poljoprivrednike

Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Studeni 2012

 

Preuzeto sa HUKnet.hr

Kninska Poljoprivredna komora održat će na kninskom Veleučilištu sutra (utorak) u 11 sati 

predavanja za kninske poljoprivrednike na kojima će se govoriti o legalizaciji nezakonito izgrađenih gospodarskih objekata i o višestrukoj sukladnosti odnosno o zahtjevima koje obiteljska poljoprivredna gospodarstva moraju provoditi pri obavljanju poljoprivredne djelatnosti, a predstavit će se i novi Zakon o potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Predavači će biti viša stručna savjetnica za ruralni razvoj i EU, Dubravka Kaić i viši stručni savjetnik za agroekonomiku, Boris Perić, a gost predavanja bit će voditelj Ispostave Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju u Kninu, Miljenko Grubišić.

- Poljoprivredni proizvodi koji su proizvedeni u nezakonito izgrađenim gospodarskim objektima neće se moći plasirati na tržište, a poljoprivredni proizvođači , prvenstveno oni koji su korisnici državnih poticaja, moraju biti upoznati sa zahtjevima koji su pred njima i koje su oni obvezni provoditi. Prisutnost na stručnim predavanjima je jedna od njihovih obveza za koju će se od njih tražiti službene potvrde pa stoga molimo poljoprivrednike da se odazovu na predavanja koja su za njih u tu svrhu namijenjena – poručili su iz kninske Poljoprivredne komore.

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar