• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Pridružite nam se na radionici "Milenijske uspomene"

Objavljeno: Petak, 02 Prosinac 2016

Pozivamo sve zainteresirane mališane da nam se pridruže 17.12. s početkom u 10h, u Eko-knjižnici igračaka (Tvrtkova 3) na besplatnoj radionici “Milenijske uspomene” koju će voditi naš cijenjeni fotograf Šime Strikoman, a sve u sklopu održavanja „Adventa u Kninu“. Na radionici će mališani upoznati svijet Milenijske fotografije i  uspomena . Riječ je o slagalicama sa motivima Milenijskih fotografija koje će se ovom prigodom slagati. Sve zainteresirane molimo da svoj dolazak najave na broj telefona 022/664-608. . Više o „Milenijskim uspomenama“ pročitajte u nastavku teksta.

 

MILENIJSKE USPOMENE

Potpis akademskog snimatelja, autora  536. Milenijskih fotografija Šime Strikomana, dragog gosta u 188. gradova, koji  svojom osebujnim, nesebičnim pričama dobivaju predznak milenijski, nalazi se i na kutijama šarolikih slagalica s motivom Milenijskih fotografija.

Milenijske slagalice će, svakom radoznalom zaljubljeniku u svijet fotografije, putovanja i pozitivnih poruka, ili  onome koji će to tek poznati, otkriti obilje zanimljivih, edukativnih priča o kulturnim događajima, osebujnim ljudima, znamenitostima, zaštitnim znakovima, obljetnicama iz milenijskih gradova diljem Hrvatske.

S radošću ih nabavljaju sudionici milenijskih događaja-kao uspomene na nezaboravne trenutke u svojim gradovima, mjestima, selima...

Mali i veliki znatiželjnici, upijatelji znanja o neskrivenim tajnama Lijepe naše, ali i ozbiljniji kolekcionari, iskusni poznavatelji prijeđenih kilometara,  uzduž i poprijeko divne Hrvatske, neumorne marljivosti i nepresušne kreativnosti autora, od kojeg se može samo učiti i srdačno mu čestitati!

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar