Započeo projekt "Druškanići"

Published: Tuesday, 11 June 2019

Početkom lipnja 2019. godine ekološka udruga „Krka“ Knin započela je sa provođenjem projekta pod imenom „Druškanići“. Projekt je vrijedan 57.688,70 kn, a fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira ga s iznosom od 46.150,96 kn (80%). Projekt će trajati 6 mjeseci.

Prije par godina članica ekološke udruge "Krka" napravila je facebook grupu "Druškanići" koja je služila za informiranje o aktivnostima ekološke udruge "Krka" ali i za davanje savjeta u zaštiti okoliša. Grupa je sadržajem bila prilagođena za roditelje i djecu. S vremenom, više kao usluga prijateljima počele su se stavljati obavijesti o potražnji dječje opreme (roba, hranilica, kolica, vrtići i slično) ali i školskih knjiga (udžbenika). Iz tog razloga provodimo projekt "Druškanići" gdje će jedna osoba raditi na administraciji facebook stranice, promociji projektnih aktivnosti te organizaciji razmjene i doniranja dječje opreme (roba, hranilice, kolica, vrtići, udžbenici i drugo).

S toga vas pozivamo da posjetite našu facebook stranicu „Druškanići“ (https://www.facebook.com/groups/116516475186772/) i oglasite poklanjate li ili možda potražujete dječju opremu. Napominjemo kako je zabranjeno putem ove stranice oglašavati kupoprodaju dječje opreme. Također možete dječju opremu donirati u udrugu „Krka“ gdje ćemo je pregledati, ako je potrebno popraviti i dalje proslijediti onima kojima je potrebna.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili broj telefona 022 664 608.

 

Hits: 25

Donatori

                                                   Općina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"         

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori