• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Prijavite se za besplatni program osposobljavanja za proizvođača/icu rakije i drugih domaćih aromatiziranih pića

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Srpanj 2019

U sklopu projekta „Učimo danas za bolje sutra“ traži se 7 (sedam) osoba koje će završiti besplatni verificirani program osposobljavanja za PROIZVOĐAČA/ICU RAKIJA I DRUGIH DOMAĆIH AROMATIZIRANIH PIĆA na Pučkom otvorenom učilištu Knin. Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a s nastavom bi se započelo u rujnu 2019. godine. U program osposobljavanja može se besplatno upisati osoba s prebivalištem na području grada Knina koja ima:

1. prethodno završenu najmanje osmogodišnju školu

2. najmanje 18 godina starosti

3. zdravstvene i psihofizičke sposobnosti za rad na proizvodnji rakija i drugih domaćih aromatiziranih pića (liječničko uvjerenje) – pokriveni su troškovi liječničkog pregleda

4. pripadnost najmanje jednoj od marginaliziranih skupina

U marginalizirane skupine spadaju: Dugotrajno nezaposlene osobe (mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci), osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Svi zainteresirani se mogu javiti na telefone: 095 253 0211 ili 022 664 608 ili na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt „Učimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u okviru operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u iznosu od 818.166,00 kuna (100%).

Izvor naslovne fotografije: http://www.poslovni.hr/poduzetnik/domacim-rakijama-osvajaju-regiju-337318/multimedia/p1

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar