Igrajmo se zajedno-HBOR

Published: Tuesday, 02 October 2018
Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je od 01.10.2018. godine Ekološkoj udruzi "Krka" Knin odobreno sufinanciranje projekta "Igrajmo se zajedno" od strane HBOR-a u iznosu od 49.926,25 kn. Suradnici na projektu su udruga osoba s invaliditetom "Sv. Bartolomej" iz Knina i udruga osoba s intelektualnim teškoćama Šibensko-kninske županije "Kamenčići" iz Šibenika. Osnovni cilj projekta je poboljšanje kvalitete života djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju nabavom  didaktičkih i motoričkih igračaka i uspostave kontinuiranog rada eko-knjižnice u Kninu i Šibeniku gdje će se igračke besplatno iznajmljivati.
 
Kroz projekt „Igrajmo se zajedno“ nabavit ćemo razne didaktičke i motoričke igračke i specijalizirane slikovnice za djecu i mlade s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju za već postojeće eko-knjižnice igračaka u Kninu i Šibeniku. Upravo prostore eko-knjižnica igračaka želimo ponudite kao mjesta gdje će se moći igrati svi zajedno, a poslije i igračke ponijeti kući (besplatno iznajmiti).
 
Aktivnosti projekta su nabava didaktičkih igračaka i slikovnica, skupne posjete djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, osmišljavanje i podjela letka, snimanje promotivnog videa, medijska kampanja i redovan rad knjižnice. Produžit će se redovan rad knjižnice (do sada je rad bio baziran samo na volonterskoj bazi). U Kninu će knjižnica raditi svakodnevno (nekim danima i u popodnevnim satima), a u Šibeniku će se produžiti rad od 10 do18 sati utorkom (do sada od 10 do 13 sati) kako bi djeca nakon vrtića i škola mogla u popodnevnim satima posjetiti knjižnicu. 

Donatori

                                                   Općina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"         

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

          Mreža Zelenih telefona 

 

Sponzori