Neka Knin bude #EkoKnIN - Akcija besplatne podjele platnenih vrećica

Objavljeno: Petak, 15 Ožujak 2024

Ekološka udruga "Krka" Knin ušla je u svoju dvadesetu godinu djelovanja. Stoga ćemo vas tijekom cijele godine častiti, a vas molimo da nas i dalje podržavate u našem radu i djelovanju. Ispred sjedišta naše udruge u Kninu, Tvrtkova 3, svaki radni dan, cijelu 2024.g. biti će postavljen  stalak sa  platnenim vrećicama koje ćete besplatno moći preuzeti.

Koristeći platnene vrećice, podržavate našu udrugu i dajete doprinos u zaštiti okoliša i prirode.

Inače, kroz 20 godina djelovanja naše udruge putem raznih projekta i akcija podijelili smo na tisuće platnenih vrećica/ruksaka za građane i  djecu te se bez  imalo ustručavanja možemo pohvaliti da smo grad u RH u kojem građani najviše koriste platnene vrećice. Dokažimo to zajedno- šaljite nam fotografije platnenih vrećica koje koristite.

U oslikavanju platnenih vrećica i u samoj akciji pomoći će nam volonteri  koji sudjeluju u volonterskom projektu „NEDS 2“ (Nature, Environment, Development and Sustainability) koji sufinancira Europska unija u okviru programa Europskih snaga solidarnosti, a odobren je od strane Agencija za mobilnost i programe EU.

Hvala vam što čuvate prirodu, okoliš i naš grad i hvala vam što pratite i podržavate rad naše udruge.