Poziv na početnu konferenciju projekta „Think Green, Act Local“

Objavljeno: Petak, 20 Listopad 2023

Pozivamo sve da nam se pridruže na početnoj konferenciji projekta mala partnerstva KA-210-YOU, u okviru programa Erasmus+, pod nazivom „Think Green, Act Local“ koja će se održati 31. listopada, s početkom u 13 sati u Društvenom centru u Lukaru, na adresi Kod škole 38.

Cilj početne konferencije je informirati i upoznati ciljnu skupinu projekta kao i širu javnost o projektu, ciljevima, aktivnostima i očekivanim rezultatima projekta.

Program početne konferencije projekta "Think Green, Act local":  

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s organizacijom Noi@Europe iz Napulja, Italija provodi projekt te ima za cilj jačati kapacitete organizacija u području rada s mladima (s manje mogućnosti), održivog razvoja,društvenog poduzetništva, zaštite okoliša i prirode koristeći se neformalnim, inovativnim i iskustvenim metodama te interdisciplinarnim pristupom.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru programa Erasmus+, a odobren je od strane Agencije za mobilnost i programe EU.Provedba projekta će trajati 18 mjeseci, a odobrena su sredstva u iznosu od 60.000,00 Eura.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Više o projektu i aktivnostima pratite na našoj mrežnoj stranici www.eu-krka-knin.hri Facebook stranici: www.facebook.com/EkoKrkaKnin

Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Agencije za mobilnost i programe EU. Ni Europska unija ni Agencija za mobilnost i programe EU ne mogu se smatrati odgovornima za njih.