Aktivnosti projekta "Pomozimo danas za bolje sutra" bliži se kraju

Objavljeno: Četvrtak, 10 Rujan 2020

Projekt „Pomozimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Centrom za socijalnu skrb Šibenik. Projekt se provodi već 23. mjeseca tijekom kojih su žene zaposlene na ovom projektu skrbile o starijim i nemoćnim osobama i pružale nesebičnu potporu.

Ova aktivnost projekta bliži se kraju te se podsjetimo što na mjesečnoj razini za krajnje korisnike osiguravaju: kućanske i osnovne higijenske potrepštine, brinu se o krajnjim korisnicima pružajući podršku u socijalnim aktivnostima, dostavi namirnica i lijekova, pripremi obroka, održavanju čistoće i drugim kućanskim poslovima. Završenim osposobljavanjima za njegovateljice i kuharice su stekli nove konkurencije te postali kompetentniji na tržištu rada, posebice jer su vrste obrazovanja ciljano odabrane na temelju potreba lokalnih poslodavaca na području provedbe projekta.

Aktivnosti ovog projekta su:

Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda. Predviđeno trajanje projekta je 30 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta iznosi 1.676.076,92 kn.

 lenta ESF kockice