Prijavi se na besplatni program osposobljavanaja za uzgajivača povrća

Objavljeno: Srijeda, 15 Siječanj 2020

Ovim putem pozivamo na prijavu sve pripadnike marginaliziranih skupina koji žele sudjelovati na besplatnom programu osposobljavanja „Povrćar/ica“ ili radionicama mekih vještina („Budi Svoj“, „Budi kreativan“ ili „Izrazi se“).

Program osposobljavanja „Povrćar/ica“ započinje u ožujku 2020. i sastoji se od teoretske i praktične nastave gdje će se učiti sve o uzgoju povrća. Na kraju programa koji je besplatan polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju koje se može upisati u e-radnu knjižicu.

Polaznici programa osposobljavanja će također besplatno moći koristiti radionice mekih vještina i to:

- Budi svoj - dvodnevna radionica na temu osnaživanja i podizanja razine samopoštovanja;

- Izrazi se  -  dvodnevna radionica na temu povećanja komunikacijskih, prezentacijskih i pregovaračkih vještina s ciljem lakšeg zaposlenja;

- Budi kreativan  -  dvodnevna radionica na temu razvoja kreativnosti s ciljem smanjenja socijalne isključenosti

U marginalizirane skupine spadaju: Dugotrajno nezaposlene osobe (mladi do 29 godina nezaposleni iznad 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene iznad 12 mjeseci), osobe romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i nezaposlene osobe korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Svi zainteresirani se mogu javiti na brojeve telefona 022 664 608 ili 095 253 0211 te e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.