Klub malih čitatelja Promina

Objavljeno: Četvrtak, 04 Studeni 2021

Knjigoljupke i knjigoljupci, u subotu 6. 11. 2021. u 10:00 novi sastanak Kluba malih čitatelja u DC Promina u Lukaru! Ako volite basne, sigurno ćete uživati jer su one tema sljedećeg susreta! Očekuje nas puno lijepih pročitanih tekstova i zabave u postavljanju igrokaza!

Čitajmo, PROmijenimo se! 😉

Ekoloska udruga 'Krka' Knin provodi projekt "Čitajmo, PROmijenimo se" u sklopu programa za poticanje čitanja i razvoja čitateljske publike u kulturi. Cilj je poticanje građana na čitanje, jačanje svijesti o važnosti čitanja, osiguravanje dostupnosti knjiga, jačanje čitalačke pismenosti, buđenje ekološke svijesti putem postavljanja eko kućica za knjige u 11 naselja općine Promina, nabavkom knjiga, osnivanjem i radom „Kluba malih čitatelja“, akcijom „Opismeni-zazeleni“, „Knjigostart“ paketom za svako novorođenče.

Sve aktivnosti održat će se u skladu sa preporukama vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

 

Projekt Čitajmo, PROmijenimo se" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u okviru programa koji potiču čitanje i razvoj čitalačke publike. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva kulture i medija, a u okviru programa "Godina čitanja 2021"

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

MKM logo v1Godina citanja vodoravno rgb