Zelena učionica, platnene vrećice, digitalna fotografija...

Objavljeno: Četvrtak, 12 Svi 2022

Projekt „Malim zelenim koracima“ napreduje po planu. Zelena učionica na otvorenom ispred OŠ Domovinske zahvalnosti poprimila je svoj oblik te je skoro završena. Učionica se već uvelike koristi i djeca uživaju u nastavi na otvorenom.

Odrađene su ekološke radionice u sklopu kojih su djeca oslikala platnene vrećice za kampanju „Platnena vrećica je IN“.

Opširnije...

Izgradnja "Zelene učionice na otvorenom"

Objavljeno: Nedjelja, 20 Ožujak 2022

 

U sklopu projekta „Malim zelenim koracima“ započete su brojne aktivnosti. Odrađuju se ekološke radionice s djecom te se djeci prikazuju ekološki filmovi. U sklopu ekoloških radionica djeca oslikavaju platnene vrećice za kampanju „Platnena vrećica je IN“.

Najvažnije od svega, započela je izgradnja "Zelene učionice na otvorenom" ispred OŠ Domovinske zahvalnosti koja je i naš partner na projektu. Učionica će djeci i nastavnicima omogućuje provođenje nastave na otvorenom, održavanje raznih izvannastavnih aktivnosti i edukativnih radionica.

Opširnije...

Malim zelenim koracima

Objavljeno: Ponedjeljak, 07 Veljača 2022

Ekološka udruga „Krka“ započela je s provedbom projekta „Malim zelenim koracima“ u suradnji i partnerstvu s Osnovnom školom „Domovinske zahvalnosti“ Knin . Provedbom ovog projekta želi se omogućiti učenicima da i izvan redovitog odgojno-obrazovanog sustava steknu nova znanja o zaštiti okoliša, održivom razvoju, gospodarenju otpadom, kompostiranju, volontiranju te stjecanje novih vještina i kompetencija kroz aktivno sudjelovanje u aktivnostima projekta  Projektne aktivnosti će pridonijeti stvaranju dodatnih sadržaja za poboljšanje kvalitete života i preduvjeta za dodatno učenje i razvoja djece i mladih u skladu sa njihovim interesima i sposobnostima.

Opširnije...