Poziv na početnu konferenciju projekta „Manje pesimizma, više aktivizma“

Objavljeno: Petak, 02 Veljača 2024

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva vas na početnu konferenciju u sklopu projekta „Manje pesimizma, više aktivizma “, dana 08. veljače 2024. godine s početkom u 17:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Projekt „Manje pesimizma, više aktivizma“ započeo je od 1. siječnja 2024.g., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s  Gradom Kninom i Općinom Prominom. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.

Svrha početne konferencije je predstavljanje ciljeva i aktivnosti projekta široj javnosti. Provedbom aktivnosti projekta doprinosimo  edukaciji, savjetovanju te razvoju vještina mladih, poticanju aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, njihovom zapošljavanju i poboljšanju kvalitete života, a s ciljem zadržavanja mladih u ruralnim sredinama.

Nakon početne konferencije sudionici će simbolično zasaditi jedno stablo u Promini s ciljem podizanja  svijesti mladih o utjecaju njihova djelovanja na klimu i posljedicama klimatskih promjena na okoliš i društvo.

Srdačno Vas pozivamo da svojim dolaskom uveličate predstavljanje našeg projekta.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili kontakt telefon: 022/664 608.