Poziv-radionica modeli informiranja

Objavljeno: Petak, 17 Lipanj 2016

Ekološka udruga „Krka“ Knin upućuje poziv svim gradovima i općinama, tvrtkama  za prikupljanje i odvoz otpada, komunalnim      poduzećima, javnim ustanovama i  drugim zainteresiranim na području Šibensko-kninske županije na radionicu o modelima informiranja građana  koja će se održati 23.06.2016.  s početkom u 12.30 sati u Kninu u Ekološko-  informativnom centru (Drniška 2b). 

Radionica će biti realizirana u sklopu projekta „Partnerstva za okoliš: Razvoj kapaciteta u zaštiti okoliša javnog i civilnog sektora u Hrvatskoj kroz primjenu  servisa Zelenog telefona”.

 Cilj radionice je poticanje svih nadležnih institucija na transparentno djelovanje te na    češće komuniciranje s građanima putem objavljivanja obavijesti i informacija o    okolišu i prirodi iz njihovih nadležnosti.

Na radionici će se razmijeniti iskustva vezano za informiranje građana tj.   transparentnom djelovanju nadležnih institucija. Također će se održati prezentacija o načinima i mogućnostima informiranja građana  kroz primjer djelovanja Ekološke           udruge „Krka“ Knin, ali i drugih modela.

 

 

            Prijave na radionicu ili pitanja možete poslati na e-mail:

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  tel: 022 664-608 ili mob: 091 5141829