Dani otvorenih vrata udruga 2015.

Objavljeno: Ponedjeljak, 25 Svi 2015

Ekološka udruga "Krka" i ove godine sudjeluje na Danima otvorenih vrata udruga  . Od 28.-30. 05. u vremenu od 10-14 h ćemo otvoriti svoja vrata na adresi Tvrtkova 3. Također ćemo dana 28.05. na terasi caffe bara "Square",Trg Ante Stračevića u Kninu, u vremenu od 10-14h , zajedno sa ostalim udrugama iz grada prezentirati svoj rad.

Biti će izloženi edukativno informativni materijali, a građani će u diretktnom razgovoru sa zaposlenicima Udruge moći upoznati sa aktivnostima i projektima Udruge, posebno sa radom Eko-knjižnice igračaka.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti "putovnicu" u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na web stranici Dani otvorenih vrata.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015. , Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju "UdrugeInfo" koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici.