Iskoristi priliku - poziv na besplatne programe osposobljavanja

Objavljeno: Ponedjeljak, 14 Siječanj 2019
Ovom prilikom pozivamo na besplatne edukacije za poljoprivredna zanimanja budućnosti, odnosno za zanimanja koja se traže u ekološkoj poljoprivredi i poljodjelstvu, koje je, kao što svi znamo, poljoprivredna grana budućnosti, jer je ekološki uzgojena hrana sve više tražena. Dakle, nudimo besplatne edukacije, verificirane programe i vrhunske stručnjake koji će naše kandidate obučavati za ekološku poljoprivredu. Programi će krenuti krajem veljače, a završit u studenom ove godine. Oni koji se boje ljetnog sunca, neka ne brinu: za ljetnih mjeseci je programska pauza. Programi su namijenjeni pripadnicima marginaliziranih skupina (jedan od uvjeta upisa je nezaposlenost). Najvažnije je naglasiti, jer je to mnogima važno, kako pristupom ovim edukacijama ne gubite baš nikakva prava koja ste stekli kao nezaposlena osoba
Programi edukacija su planirani za sljedeća zanimanja: Voćar/ica, Vinar/ka, Vinogradar/ka, i Vrtlar/ica s naglaskom na dobru ekološku poljoprivrednu praksu. Dajte sebi priliku i naučite nešto novo, budite dio zadovoljnih korisnika naših edukacija.
Nakon završene edukacije svaki sudionik dobiva Uvjerenje za zanimanje za koje se obrazovao, koje se upisuje u radnu knjižicu, te ga može koristiti pri traženju zaposlenja. U sklopu edukacija osiguran je prijevoz svima onima koji nisu iz Knina, za sve sudionike osiguran je ručak, svi sudionici imaju osiguranje od nezgoda te je za one koji uspješno završe edukaciju planirano je besplatno studijsko putovanje u Bavarsku, gdje će se moći vidjeti kako u stvarnosti izgleda jedno dobro uređeno ekološko poljoprivredno gospodarstvo. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona: 099 207 20 55 - Zorana Škare, voditeljica projekta.
Za više informacija, osim na gore navedeni broj mobitela, zainteresirani se mogu obratiti Udruzi Zdravi grad kojoj je sjedište u Splitu, u Vukovarskoj ulici 65, na telefon 021/540-630, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posredstvom ove poveznice na internetske stranice udruge.
Projekt „Iskoristi priliku!“ financiran je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. Projekt provodi udruga „Zdravi Grad“ iz Splita u partnerstvu s ekološkom udrugom „Krka“ Knin.