Završen projekt "Igrajmo se zajedno"

Objavljeno: Utorak, 30 Travanj 2019
Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku financiralo je projekt "igrajmo se zajedno" koji završava današnjim danom. Projekt se provodio od 01. kolovoza 2018.godine u suradnji sa udrugama "Sv. Bartolomej" Knin i "Kamečići" Šibenik, te posebnim odjelima OŠ "Domovinske zahvalnosti" Knin. 
U sklopu projekta održano je 14 skupnih posjeta djece eko knjižnicama u Kninu i Šibeniku. Nabavljene su didaktičke, motoričke igre i slikovnice prilagođene djeci sa posebnim potrebama i teškoćama u razvoju u vrijednosti od 31.723,57 kn.
Snimljen je promotivni video a sve s ciljem senzibiliziranja javnosti o potrebi poboljšanja kvalitete života i socijalno uključivanje djece s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju. Kroz projekt je financiran i redovan rad knjižnica u Kninu i Šibeniku. Važnost igre i postojanja prostora za igru ima iznimnu ulogu u poticanju cjelovitog razvoja djece i mladih.
 
Zato prostore eko-knjižnica igračaka i dalje nudimo kao mjesta za igru, bolje socijalno uključivanje djece, mjesto gdje će se igrati svi zajedno a kasnije igračke i ponijeti kući. Dođite i posjetite nas.