Poziv - info pult, DC Promina, veljača 2022. Šibenik

Objavljeno: Petak, 28 Siječanj 2022

Ekološka udruga „Krka“ Knin Vas poziva na održavanje Info pulta - podjela promotivnih materijala o DC Promina u sklopu projekta „Društveni centar Promina“ (UP.04.2.1.07.0029)

Ekološka udruga će dana 1. veljače 2022. s početkom u 11:00 sati, u Šibeniku ispred Narančaste zgrade (Nara), Prilaz tvornici 41, održat Info pult na kojem će osim podjele promotivnih materijala o DC Promina zainteresirani građani dobiti informacije o projektnim aktivnostima.

DC Promina Info DirectionsSvrha održavanja Info pulta je promidžba i vidljivost projekta i isti će održati stručni suradnik za promociju. Pozivamo sve zainteresirane da posjete Info pult te preuzmu promotivne materijale i dobiju sve ostale informacije o aktivnostima u DC Promina.

Napomena: Info pult održat će se u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Projekt „Društveni centar Promina“  (UP. 04.2.1.07.0029) od 29.5.2020. provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fondaa njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice