Poziv na radionicu "Izrazi se" - Ekološko-informativni centar

Objavljeno: Utorak, 02 Studeni 2021

Pozivamo sve nezaposlene osobe s područja grada Knina da nam se pridruže u četvrtak (4.11.) i petak (5.11.) s početkom u 9h na radionici mekih vještina "Izrazi se". Radionica će se održati na adresi Tvrtkova 3 u prostoru Ekološke udruge "Krka" Knin. Sa nezaposlenima će se raditi na povećanju komunikacijskih, prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Te su vještine važne u modernom poslovnom okruženju i bitan su čimbenika zapošljivosti. Obradit će se i teme pisane komunikacije uključujući i izradu CV-a i motivacijskog pisma

Meke-vjestineKako komunicirati sa poslodavcima, kolegama, klijentima? Kakvo je vaše umijeće prenošenja poruke? Koji su izazovi pregovaranja u poslovnom okruženju? Kako napisati CV i motivacijsko pismo koji će se istaknuti? Kako savladati izazove pisane poslovne komunikacije?

Molimo vas da zbog epidemioloških uvjeta potvrdite svoj dolazak na radionicu:

 

Sve aktivnosti provode se u skladu sa epidemiološkim preporukama vezanim uz epidemiju virusa SARS-CoV-2.

 

Cilj radionice je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt "Ekološko-informativni centar" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice