Zahuktavaju se aktivnosti projekta "Zavrtimo krug zdravih navika"

Objavljeno: Utorak, 26 Ožujak 2024

Aktivnosti projekta „Zavrtimo krug zdravih navika“ su u punom jeku. Dio učenika Osnovne škole Domovinske zahvalnosti sudjelovao je na edukacijama o sigurnosti u prometu i  sigurnoj vožnji bicikla, a ujedno su učili i kako napraviti osnovne popravke na biciklima. Drugi dio učenika aktivno sudjeluje na radionicama „Kuhajmo zdravo“, gdje ih se educira, teorijski i još važnije praktično, kako pripremiti zdrave obroke. Kako to sve skupa izgleda možete pogledati u fotogaleriji u nastavku teksta. Očekuje nas još mnogo aktivnosti pa vas pozivamo da pratite naše objave.

 

Projekt „Zavrtimo krug zdravih navika“ se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Domovinske zahvalnosti Knin i Biciklističkim klubom „Adrion Oros“ do 31.08.2024. godine. Projekt financiraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja u iznosu od 14.953,00 € i Grad Knin u iznosu 663,61 € .

 

Sadržaj ovog članka  u isključivoj je odgovornosti  Ekološke udruge „Krka“ Knin i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Knina.