Zahuktavaju se aktivnosti projekta "Zavrtimo krug zdravih navika"

Objavljeno: Utorak, 26 Ožujak 2024

Aktivnosti projekta „Zavrtimo krug zdravih navika“ su u punom jeku. Dio učenika Osnovne škole Domovinske zahvalnosti sudjelovao je na edukacijama o sigurnosti u prometu i  sigurnoj vožnji bicikla, a ujedno su učili i kako napraviti osnovne popravke na biciklima. Drugi dio učenika aktivno sudjeluje na radionicama „Kuhajmo zdravo“, gdje ih se educira, teorijski i još važnije praktično, kako pripremiti zdrave obroke. Kako to sve skupa izgleda možete pogledati u fotogaleriji u nastavku teksta. Očekuje nas još mnogo aktivnosti pa vas pozivamo da pratite naše objave.

 

Projekt „Zavrtimo krug zdravih navika“ se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Domovinske zahvalnosti Knin i Biciklističkim klubom „Adrion Oros“ do 31.08.2024. godine. Projekt financiraju Ministarstvo znanosti i obrazovanja u iznosu od 14.953,00 € i Grad Knin u iznosu 663,61 € .

 

Sadržaj ovog članka  u isključivoj je odgovornosti  Ekološke udruge „Krka“ Knin i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva znanosti i obrazovanja i Grada Knina.

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar