Hrvatska volontira

Objavljeno: Srijeda, 11 Svi 2022

Pridružite se dvanaestoj po redu manifestaciji Hrvatska volontira, 13. svibnja 2022.

U sklopu manifestacije Hrvatska volontira Ekološka udruga „Krka“ Knin uz pomoć svojih međunarodnih volontera organizira Info kampanju pod nazivom „Napravi promjenu!“. Svrha kampanje je informirati o važnosti i vrijednostima volontiranja kao i mogućnostima volontiranja u lokalnoj zajednici i inozemstvu. Na info pultu međunarodni volonteri će upoznati mlade u lokalnoj zajednici o mogućnostima volontiranja u zemljama EU te podijeliti svoje iskustvo, a isto tako možete saznati više o projektima koje provodimo, radu i djelovanju naše udruge.

Opširnije...

Hrvatska volontira 2020. - Važna društvena mreža!

Objavljeno: Ponedjeljak, 21 Rujan 2020

Pridružite se i Vi desetoj manifestaciji „Hrvatska volontira“, od 23. do 25. rujna 2020. i zajedno sa Ekološkom udrugom „Krka“ Knin prikupimo knjige za „Eko-kućice knjiga“ postavljene na različitim lokacijama u gradu Kninu.

Ovom akcijom želimo potaknuti na odgovornije ponašanje prema knjigama i okolišu, povećanju interesa za čitanje i upravljanjem otpadom – čime se pridonosi smanjenju stvaranja otpada, potiče se na ponovnu uporabu predmeta slobodnom razmjenom knjiga koja funkcionira na principu knjiga za knjigu – jednu uzmeš, jednu daš. Što znači, svatko može slobodno posuđivati knjige iz kućice, a isto tako može ostavit jednu.

Opširnije...

Hrvatska volontira 2021. - Važna društvena mreža

Objavljeno: Srijeda, 29 Rujan 2021

Pridružite se jedanaestoj manifestaciji Hrvatska volontira, 29. rujna 2021. - 2. listopada 2021. Učinite nešto za svoju zajednicu i za sebe. Osmislite i organizirajte svoju volontersku akciju.

U sklopu manifestacije Hrvatska volontira Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji sa udrugom „Atribut“ Knin i svojim volonterima organiziraju aktivnosti „Pub qiuz“ na temu ekološke osviještenosti i promotivnu aktivnost informiranja o važnosti volonterstva kroz prezentaciju volonterskog iskustva s osvrtom i na međunarodno iskustvo.

Opširnije...

Hrvatska volontira 2020. - Važna društvena mreža!

Objavljeno: Petak, 04 Rujan 2020

Pridružite se desetoj po redu manifestaciji Hrvatska volontira, od 23. do 26. rujna 2020.

Ekološka udruga „Krka“ priključuje se akcijom prikupljanja knjiga pod nazivom „Eko-kućice knjiga“ na području grada Knina u navedenom periodu. Prikupljenim knjigama ćemo popuniti već postavljene „Eko- Kućice knjiga“ koje se nalaze na različitim lokacijama u našem gradu.

Pratite nas. Uskoro više informacija.

Opširnije...

Hrvatska volontira 2020. - Važna društvena mreža!

Objavljeno: Utorak, 29 Rujan 2020

Sudjelovali smo u nacionalnoj kampanji „Hrvatska volontira 2020.“ i kroz par dana ove akcije smo prikupili mnogo, mnogo knjiga za „Eko-kućice knjiga“ u našem gradu. Uspješnost ove akcije ne bi bila moguća bez naših građana koji su donirali veliki broj knjiga i naših vrijednih volonterki i volontera koji su ih marljivo prikupili i nadopunili kućice novim sadržajem. U „Eko kućicama knjiga“ pronađite novu knjigu za sebe, slobodno je posudite, ali isto tako možete i ostaviti jednu svoju. Posuđujući i razmjenjujući se doprinosimo smanjenju stvaranja otpada te zajedno štitimo naš okoliš.

Opširnije...

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar