Poziv na sudjelovanje u aktivnostima projekta: „Manje pesimizma, više aktivizma“

Objavljeno: Srijeda, 21 Veljača 2024

Ekološka udruga „Krka“ započela je 01.01.2024. godine s provedbom projekta „Manje pesimizma, više aktivizma“ u suradnji i partnerstvu s  Gradom Kninom i Općinom Promina. Provedbom aktivnosti projekta doprinosimo edukaciji, savjetovanju te razvoju vještina mladih, poticanju aktivnog sudjelovanja mladih u društvu,  njihovom zapošljavanju i poboljšanju kvalitete života a s ciljem zadržavanja mladih u ruralnim sredinama.

Opširnije...

Manje pesimizma, više aktivizma

Objavljeno: Četvrtak, 04 Siječanj 2024

Ekološka udruga „Krka“ započela je 01.01.2024. godine s provedbom projekta „Manje pesimizma, više aktivizma“ u suradnji i partnerstvu s  Gradom Kninom i Općinom Promina. Provedbom aktivnosti projekta doprinosimo edukaciji, savjetovanju te razvoju vještina mladih, poticanju aktivnog sudjelovanja mladih u društvu,  njihovom zapošljavanju i poboljšanju kvalitete života a s ciljem zadržavanja mladih u ruralnim sredinama.

Opširnije...

Poziv na početnu konferenciju projekta „Manje pesimizma, više aktivizma“

Objavljeno: Petak, 02 Veljača 2024

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva vas na početnu konferenciju u sklopu projekta „Manje pesimizma, više aktivizma “, dana 08. veljače 2024. godine s početkom u 17:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Opširnije...