Priručnik o ljekovitom bilju

Objavljeno: Četvrtak, 23 Lipanj 2022

U sklopu projekta „PromoNAtura“ Pripremili smo za Vas novi priručnik o ljekovitom bilju.

Opširnije...

Osnivanje OPG-a

Objavljeno: Petak, 27 Svi 2022

Poziv na stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG-a) u sklopu projekta „PromoNAtura“, dana 1. lipnja 2022. godine s početkom u 10:00h u općini Promini, u Lukaru, Kod škole 38.

Stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG -a) održat će se u suradnji s Lokalnom razvojnom agencijom Matica iz Knina.

Opširnije...

Prikupljanje, sušenje i pakiranje ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 05 Travanj 2022

Poziv za akcije prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja Općine Promine na akcije prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“, koje će se održati 7. travnja 2022. i 14. travnja 2022 godine od 14:00h - 17:00h.

Okupljanje sudionika akcija je ispred škole u Lukaru, Kod škole 38 u 14:00 h. Akcije će se održavati u prirodi na području Općine Promina.

Opširnije...

Predavanje - Samozapošljavanje mladih

Objavljeno: Utorak, 29 Ožujak 2022

Poziv na predavanje o mjerama i mogućnostima samozapošljavanja mladih

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja Općine Promina na predavanje o mjerama i mogućnostima samozapošljavanja u sklopu projekta „PromoNAtura“, dana 30. ožujaka 2022. godine s početkom u 16:00h u općini Promina, Lukar, Kod škole 38.

Mjere samozapošljavanja u RH provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Cilj radionice je upoznavanje sudionika sa mjerama i mogućnostima samozapošljavanja.

Opširnije...

Radionica o prikupljanju ljekovitog bilja

Objavljeno: Srijeda, 09 Ožujak 2022

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva Vas na radionicu o prikupljanju ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“, koja će se održati dana 18. ožujka 2022. godine s početkom u 16:00h u Općini Promina, Lukar, Kod škole 38. Cilj radionice je upoznavanje sudionike o pravilnoj praksi prikupljanja ljekovitog bilja.

Projekt „PromoNAtura“ započeo je 1. siječnja 2022., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Prominom. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.

Opširnije...

Radionica o uzgoju ljekovitog bilja

Objavljeno: Srijeda, 16 Veljača 2022

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva Vas na radionicu o uzgoju ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ , dana 26. veljače 2022. godine s početkom u 16:00h u Lukaru, Kod škole 38. Cilj radionice je upoznavanje sudionike o načinima i prednostima uzgoja ljekovitog bilja.

Projekt „PromoNAtura“ započeo je 1. siječnja 2022., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Prominom. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.

Opširnije...