Poziv za osposobljavanje za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja

Objavljeno: Utorak, 06 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine  da nam se pridruže na besplatnom osposobljavanju za uzgajivača/ice, sakupljača/ice i prerađivača/ice ljekovitog i aromatiziranog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ u trajanju od  dva mjeseca.

Opširnije...

Poziv za akciju prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 06 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine na akciju prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ ,  koja će se održati dana 8. rujna 2022. godine od 10:00h - 12:00h.

Opširnije...

Radionica izrade suvenira od ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 09 Kolovoz 2022
 

Poziv na radionicu izrade suvenira od ljekovitog bilja

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu izrade suvenira od ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“, dana 12. kolovoza 2022. godine s početkom u 9:00h u općini Promini, u Lukaru, Kod škole 38.

Cilj radionice je mladim osobama sa područja općine Promine predstaviti kako izraditi suvenire od ljekovitog bilja.

Opširnije...

Priručnik o ljekovitom bilju

Objavljeno: Četvrtak, 23 Lipanj 2022

U sklopu projekta „PromoNAtura“ Pripremili smo za Vas novi priručnik o ljekovitom bilju.

Opširnije...

Osnivanje OPG-a

Objavljeno: Petak, 27 Svi 2022

Poziv na stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG-a) u sklopu projekta „PromoNAtura“, dana 1. lipnja 2022. godine s početkom u 10:00h u općini Promini, u Lukaru, Kod škole 38.

Stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG -a) održat će se u suradnji s Lokalnom razvojnom agencijom Matica iz Knina.

Opširnije...

Prikupljanje, sušenje i pakiranje ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 05 Travanj 2022

Poziv za akcije prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja Općine Promine na akcije prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“, koje će se održati 7. travnja 2022. i 14. travnja 2022 godine od 14:00h - 17:00h.

Okupljanje sudionika akcija je ispred škole u Lukaru, Kod škole 38 u 14:00 h. Akcije će se održavati u prirodi na području Općine Promina.

Opširnije...