Poziv na radionicu: Poslovno planiranje

Objavljeno: Ponedjeljak, 24 Travanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Poslovno planiranje u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 26. travnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Poziv na radionicu "Održivi razvoj i održivi turizam "

Objavljeno: Ponedjeljak, 20 Veljača 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom Održivi razvoj i održivi turizam u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 22. veljače 2023. godine s početkom u 11:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Opširnije...

Završen projekt "PromoNAtura"

Objavljeno: Petak, 30 Prosinac 2022
Čestitamo polaznicima  koje su uspješno završili osposobljavanje za uzgajivača/ice, sakupljača/ice, i prerađivača/ice ljekovitog i aromatiziranog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ . Edukaciju za osposobljavanje koja je trajala dva mjeseca održalo je Pučko otvoreno učilište Knin. 

Opširnije...

Poziv za osposobljavanje za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja

Objavljeno: Utorak, 06 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine  da nam se pridruže na besplatnom osposobljavanju za uzgajivača/ice, sakupljača/ice i prerađivača/ice ljekovitog i aromatiziranog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ u trajanju od  dva mjeseca.

Opširnije...

Poziv za akciju prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 06 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine na akciju prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ ,  koja će se održati dana 8. rujna 2022. godine od 10:00h - 12:00h.

Opširnije...

Radionica izrade suvenira od ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 09 Kolovoz 2022
 

Poziv na radionicu izrade suvenira od ljekovitog bilja

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu izrade suvenira od ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“, dana 12. kolovoza 2022. godine s početkom u 9:00h u općini Promini, u Lukaru, Kod škole 38.

Cilj radionice je mladim osobama sa područja općine Promine predstaviti kako izraditi suvenire od ljekovitog bilja.

Opširnije...