"Svijet u bojama" u organizaciji Foto Hrvatske

Objavljeno: Ponedjeljak, 27 Rujan 2021

Foto Hrvatska i Turistička zajednica grada Knina pozivaju vas na besplatno petodnevno foto druženje. Potraga za najzanimljivijim i najneobičnijim motivima će trajati od 1. do 4. listopada 2021. godine a završava izložbom fotografija dana 6. listopada. Foto radionica namijenjena je svima starijima od deset godina a prijave su obavezne na broj telefona voditeljice, Sanje Grgić Ćurić ( 091/574 23 43). 

Opširnije...

Čepove za lijekove

Objavljeno: Četvrtak, 10 Prosinac 2020
Vrijedni učenici 2.b razreda  i njihova učiteljica Ines Čolak danas su predali ogromnu količinu plastičnih čepova prikupljenih tijekom prvog polugodišta ove školske godine. Čepove ćemo u njihovo ime poslati UOLL Čakovec, koja će prodajom prikupljenih čepova financijski pomoći liječenju svojih korisnika koji boluju od teških malignih bolesti. Hvala vrijednoj ekipi. ? Ugledajmo se na njih!

Poziv na iskazivanje interesa lokalnim stočarima za provedbu ispaše na Dinari

Objavljeno: Ponedjeljak, 09 Studeni 2020

Projektom „Dinara back to LIFE“, naših prijatelja iz Udruge BIOM, provodit će se restauracija travnjaka na području Dinare. Jedan od načina na koji će se restauracija provoditi je kontrolirana ispaša, a u kojoj mjeri i gdje će se provoditi, ovisi o interesu lokalnog stanovništva za sudjelovanje u projektu. Ako ste stočar ili poznajete nekog stočara ili želite stočarom postati molimo Vas pročitajte i podijelite ovu informaciju. 

Kroz sljedeće tri godine u projektu „Dinara back to LIFE“ predviđeno je 30.000,00 € novčanih poticaja stočarima te nabava električnih pastira u vrijednosti 8.500,00 €.

Opširnije...

Obavijest građanima-objava Javnog poziva Fonda

Objavljeno: Četvrtak, 07 Svi 2015

Sa zakašnjenjem obavještavamo građane da je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća.  Poziv će biti zatvoren  krajem 2015. godine ili ranije, ukoliko se utroše predviđena sredstva za 2015. godinu. Ukratko o samom procesu možete pogledati na letku, a kompletan poziv, popis certifikatora i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na web stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Poziv na predavanje o energetskoj učinkovitosti

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015

Udruga mladih „Mladi u EU“ u partnerstvu sa Energetskom zadrugom Dalmacija na području Šibensko-kninske županije organizira predavanje pod nazivom „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“.

Predavanje će se održati 24.ožujka 2015. s početkom u 11,00 sati u Uredu HGK za područje posebne državne skrbi u Kninu.

Opširnije...

Poziv na poslovne susrete

Objavljeno: Četvrtak, 22 Siječanj 2015

Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu sa zadovoljstvom Vas poziva na poslovne susrete "Turizam i zdravlje" koji će se u sklopu projekta  Jadranska mreža za transfer tehnologije - TTAdria - održati u utorak, 27. siječnja 2015. godine na Veleučilištu u Šibeniku s početkom u 10:00 sati.

Opširnije...