Video projekta #karijerauturizmu

Objavljeno: Četvrtak, 06 Srpanj 2023

Tijekom provedbe projekta #karijerauturizmu snimljen je edukativni video. Projekt sufinancira Ministarstvo turizma i sporta.

#karijerauturizmu

Opširnije...

Završetak projekta #karijerauturizmu

Objavljeno: Četvrtak, 15 Lipanj 2023

05.06.2023. godine održan je Dan otvorenih vrata koji je ujedno bio posljednja aktivnost projekta #karijerauturizmu. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva turizma i sporta te su tijekom trajanja projekta provedene slijedeće aktivnosti:

Opširnije...

Poziv na „Dan otvorenih vrata“

Objavljeno: Petak, 19 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane dionike u turizmu na Dan otvorenih vrata koji će se održati u Kninu 05.06.2023. od 11 do 13 h u novoj dvorani Studentskog doma „fra Lujo Marun“, kralja Petra Krešimira IV 22.

Opširnije...

Poziv na radionicu „Razvoj karijere u turizmu – turistički vodič“

Objavljeno: Četvrtak, 13 Travanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Razvoj karijere u turizmu – turistički vodič“, u sklopu projekta: #karijerauturizmu. Radionica će se održati dana 28.4.2023.g. srijeda, u Kninu, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Knin, 4. gardijske brigade 11, s početkom u 12h.

Opširnije...

Poziv na radionicu „Prednosti zapošljavanja osoba s invaliditetom u turizmu“

Objavljeno: Utorak, 21 Ožujak 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane na radionicu pod nazivom „Prednosti zapošljavanja osoba s invaliditetom u turizmu“ u sklopu projekta: #karijerauturizmu. Radionica će se održati dana 30.3.2023.g. četvrtak, u Kninu, u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“, Suronjina 14, s početkom u 13h.

Opširnije...

Održane radionice „Zelena i digitalna tranzicija u turizmu“ i „Održivi, odgovorni i pristupačni turizam“

Objavljeno: Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023

Kroz mjesec veljaču održane su dvije radionice u sklopu projekta: #karijerauturizmu sufinanciranog sredstvima Ministarstva turizma i sporta.

Opširnije...