Poziv na radionicu: Sudjeluj i ti u donošenju odluka

Objavljeno: Petak, 11 Kolovoz 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Sudjeluj i ti u donošenju odluka u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 14. kolovoza 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38

Opširnije...

Održana Večer Prominskih običaja

Objavljeno: Četvrtak, 06 Srpanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin  održala je događanje „Večer Prominskih običaja“ dana 28.06.2023.godine u Lukaru u Društvenom centru Promina u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Cilj događaja bio je prikaz običaja, pjesama i plesova prominskog kraja sve sa svrhom prenošenja baštine našeg kraja na mlađe naraštaje, te očuvanje svega što su nama naši stariji članovi povjerili.

Opširnije...

Poziv na događaj: „Večer Prominskih običaja“

Objavljeno: Srijeda, 07 Lipanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva stanovnike s područja općine Promina na „Večer Prominskih običaja“ u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Događaj će se održati dana 28. lipnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Aktivnosti projekta "Misli globalno, djeluj ruralno!"

Objavljeno: Ponedjeljak, 15 Svi 2023

Provedba projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“ koji je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u suradnji i partnerstvu s Općinom Promina napreduje odlično!

Opširnije...

Poziv na radionicu: Poslovno planiranje

Objavljeno: Utorak, 09 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Poslovno planiranje u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 15. svibnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Poziv za osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova

Objavljeno: Utorak, 25 Travanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine  da se prijave ako su zainteresirani na besplatno osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“.

 

Opširnije...