Kratki vodič za odvajanje otpada i zaštitu okoliša grada Knina

Objavljeno: Petak, 23 Travanj 2021

Donosimo vam kratki vodič za odvajanje otpada i zaštitu okoliša na području grada Knina. Molimo Vas za malo vašeg vremena.

Opširnije...

Pogledajte video priručnik o kompostiranju

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017

Pogledajte video priručnik o kompostiranju izrađen u sklopu projekta "Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji" koji je financiran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Šibensko-kninske županije i Bikarca d.o.o.

Opširnije...

Poziv na radionicu o kompostiranju u Skradinu

Objavljeno: Četvrtak, 15 Prosinac 2016

Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji s Gradom Skradinom poziva sve zainteresirane građane Skradina i okolice na radionicu o kompostiranju koja će se održati 19.12.2016. ( ponedjeljak  ) s početkom u 17:00 sati u Skradinu, Trg Male Gospe 3 ( gradska uprava ).Radionica o kompostiranju će biti realizirana u sklopu projekta „Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji“ kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti, Šibensko kninske županije i  Bikarca d.o.o.

Opširnije...

Poziv na radionicu o kompostiranju u Oklaju

Objavljeno: Srijeda, 07 Prosinac 2016

Ekološka udruga „Krka“ Knin u suradnji s Općinom Promina i Eko Promina d.o.o. pozivaju Vas na radionicu o kompostiranju koja će se održati 15.12.2016. (četvrtak) s početkom u 17:00 sati u Oklaju, Put kroz Oklaj 140 (Dom kulture , II kat).Radionica o kompostiranju će biti realizirana u sklopu projekta „Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji“. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti, Šibensko kninske županije i  Bikarca d.o.o

Opširnije...

Preuzmite brošuru o kompostiranju

Objavljeno: Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016

U sklopu projekta “Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji” kojeg sufinanciraju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost , Šibensko-kninska županija i Bikarac d.o.o.  izrađena je brošura o kompostiranju koju možete preuzeti ovdje ili u izborniku “Publikacije” .

Opširnije...

Poziv na radionicu o kompostiranju u Šibeniku

Objavljeno: Četvrtak, 02 Lipanj 2016

Pozivamo sve zainteresirane građane na radionicu o KOMPOSTIRANJU koja će se održati 08.06.2016. (srijeda)  s početkom u 10:00 sati u Šibeniku u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ (Poljana 6) u  multimedijalnoj dvorani.

Radionica o kompostiranju će biti relizirana u sklopu projekta „Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji“ kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti, Šibensko -  kninske županije i  Bikarca d.o.o.  

Opširnije...

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar