Nema članaka u ovoj kategoriji. Ukoliko su ovdje prikazane potkategorije, one mogu sadržavati članke.

 • NEDS
 • Green City Life

  Naziv projekta:
  Green City Life

  Projekt se provodi u okviru programa Europskih snaga solidarnosti financiranog od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Referentni broj projekta: 2020-2-HR01-ESC11-077938

  Trajanje projekta: 12 mjeseci, u razdoblju 28.9.2020. - 27.9.2021.

  Partner na projektu: CONCORDIA RHÔNE-ALPES, Francuska

  Cilj ovog projekta je pružiti mladima priliku da volontiranjem odgovore na važne društvene potrebe i pridonose osnaživanju zajednica. Na taj način se mladima omogućuje stjecanje korisnog iskustva, vještina i kompetencija za njihov osobni, obrazovni, društveni, građanski i profesionalni razvoj te se poboljšava njihova zapošljivost.

  Volonteri će sudjelovati u brojnim aktivnostima udruge; promociji prirodnih ljepota grada Knina i okolice, čuvanju i zaštiti okoliša, poticati ekološku i kulturnu svijesti stanovništva, posebno mladih i djece, raditi na društvenim mrežama, promoviranju volonterizma, sudjelovati u prezentacijama i informiranju mladih o Europskim snagama solidarnosti i Erasmus+, mogućnostima i prednostima, kao i u promicanju Europskih snaga solidarnosti i Erasmus+ programa.

  Program pokriva sljedeće financijske stavke volonterima: putni trošak, troškove džeparca, smještaj, potpora za učenje jezika, potpora za uključivanje (inkluziju) te osigurano zdravstveno osiguranje.

  https://www.facebook.com/greencitylifeHr/

  Agencija za mobilnost i programe EUeu flag co funded pos right HREuropean Solidarity Corps logo

 • Natural Born Volunteer

  Naziv projekta:
  Natural Born Volunteer

  Financirano u okviru programa Europskih snaga solidarnosti financiranog od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Referentni broj projekta: 2019-2-HR01-ESC11-061085

  Trajanje projekta: 12 mjeseci, u razdoblju od 1.10.2019. do 30.9.2020.

   

  Agencija za mobilnost i programe EUeu flag co funded pos right HREuropean Solidarity Corps logo

 • Tratwa - Poljska