Nacionalna naknada za starije osobe

Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Ožujak 2024

Od 01.siječnja 2024. godine na snazi je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o nacionalnoj naknadi za starije osobe (Narodne novine, broj 156/23). Više o nacionalnoj naknadi i kako ostvariti pravo na istu možete pronaći u informativnom letku u nastavku.

Opširnije...

Poziv na radionicu: Kako do EU sredstava

Objavljeno: Srijeda, 03 Svi 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom: Kako do EU fondova u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 8. svibnja 2023. godine s početkom u 18:00h u Društvenom centru Promina, Lukar, Kod škole 38.

Opširnije...

Sretan Božić i Nova 2024.

Objavljeno: Petak, 22 Prosinac 2023

 

Poziv na radionicu o društvenom poduzetništvu

Objavljeno: Četvrtak, 08 Prosinac 2022
Tvrtka MARUNUŠA j.d.o.o., čiji je osnivač Ekološka udruga "Krka" Knin,  poziva sve zainteresirane na predavanje „Zašto je važno društveno poduzetništvo“ koje će se održati 9.12.2022. (petak) u Ekološko-informativnom centru (Drniška cesta 2/b, Knin), s početkom u 10:30 sati. 

Opširnije...

Radionice za najmlađe tijekom prosinca

Objavljeno: Petak, 22 Prosinac 2023

Tijekom prosinca 2023. i Ekološka udruga „Krka“ Knin se pridružila u stvaranju sadržaja za najmlađe stanovnike grada Knina.  Na adventu, 15. prosinca održana je Eko adventska radionica na kojoj su djeca imala priliku izraditi božićne ukrase te spojiti kreativnost, ponovnu uporabu i recikliranje.Na radionici svi sudionici su imali priliku kroz razne igre osvojiti i male slatke poklone, a i udomiti plišane igračake iz eko knjižnice igračaka. Besplatnom podjelom plišanaca željeli smo potaknuti roditelje na ponovnu uporabu predmeta te korištenje eko knjižnice igračaka i kućica za igračke koje se nalaze ispred kninskih vrtića.

Opširnije...

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar