Obilježavanje Svjetskog dana voda

Objavljeno: Utorak, 14 Ožujak 2023

Nastavljamo s aktivnostima na projektu solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“ odobrenog od strane Agencije za mobilnost i programe EU koji se sufinancira sredstvima Europske unije u okviru programa Europskih snaga solidarnost. Odrađeni su sastanci projektnog tima te oslikavanje platnenih vrećica na temu Svjetskog dana voda.

Opširnije...

Poziv na radionicu Ekološka poljoprivreda

Objavljeno: Petak, 10 Veljača 2023
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na radionicu pod nazivom Ekološka poljoprivreda u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“. Radionica će se održati dana 13. veljače 2023. godine s početkom u 16:00h u Lukaru, Kod škole 38.

Opširnije...

Eko knjižnica igračaka Promina

Objavljeno: Ponedjeljak, 13 Ožujak 2023

Zahvaljujući odobrenim sredstvima Općine Promina nastavlja se rad   Eko knjižnice igračaka  koja djeluje  u novootvorenom Društvenom centru u Lukaru. Provedbom istoimenog  projekta   u trajanju od 12 mjeseci značajno doprinosimo buđenju  svijesti i edukaciji  djece i odraslih o važnosti zaštite okoliša, odgovornog gospodarenja otpadom i ponovnoj uporabi igračaka.

Opširnije...

Obilježavanje Međunarodnog dana zaštite močvara

Objavljeno: Četvrtak, 02 Veljača 2023

Međunarodni dan zaštite močvara obilježava se u četvrtak 2.2.2023. te će povodom toga Ekološka udruga "Krka" Knin održati  podjelu oslikanih platnenih vrećica u sklopu projekta "ŠTITI BRK(3)OM".Platnene vrećice dijelit će se od 11h ispred ureda Ekološke udruge "Krka" Knin u zamjenu za 7 plastičnih čepova.

Opširnije...

Sajam razmjene predmeta i ekološka radionica

Objavljeno: Utorak, 21 Veljača 2023

Pozivamo sve zainteresirane građane grada Knina  da nam se pridruže na Sajmu razmjene predmeta i edukativnoj ekološkoj radionici o mjerama sprječavanja nastanka otpada, odvojenog sakupljanja komunalnog otpada i njegove obrade. sajam će se održati 25.2.2023. (subota) s početkom u 11 sati u prostoru Informacijsko- inovacijskog inkubatora  3i, na adresi Sinjska ulica 10, Knin.

Opširnije...

Štiti BRK(3)OM

Objavljeno: Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023

Ekološka udruga "Krka" Knin započela je s provedbom projekta solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“ koji će trajati 12 mjeseci. Projekt je odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU koji se sufinancira sredstvima Europske unije u okviru programa Europskih snaga solidarnosti.

Opširnije...

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar