Završetak volonterske službe ESS projekt „Green City Life“

Objavljeno: Ponedjeljak, 08 Studeni 2021

Prije nešto više od godine dana započela je naša uloga domaćina kroz provedbu volonterskog projekta „Green City Life“ koji se sufinancira sredstvima Europske unije u okviru programa Europskih Snaga Solidarnosti. Ovim projektom smo omogućili mladima stjecanje novih vještina i kompetencija kroz neformalno učenje i volontersko iskustvo za unaprjeđenje svog osobnog i profesionalni razvoja.

Kroz ovaj projekt 2 volontera iz Francuske imalo je priliku volontirati u našoj udruzi i provoditi aktivnosti za zajednicu. Volonterka Felicie je bila 8 mjeseci i vratila se kući u srpnju 2021.g.a volonter Douglas 12 mjeseci. Volonteru Douglasu jako se svidio život u gradu i volontiranje u našoj udruzi pa je zatražio produžetak svoje volonterske službe do kraja listopada 2021.

Ovim putem želimo im se zahvaliti na sudjelovanju u projektu „Green City Life“ i poželjeti im puno zelenih koraka u novim avanturama i životu. Kako su proveli svoje vrijeme, što su radili i naučili možete vidjeti u kratkom videu o njihovom ESS volonterskom iskustvu.

Hvala još jednom našem projektnom partneru Concordia iz Francuske na podršci koju je pružala volonterima i uspješnoj suradnje te svima koji su pratili, podržavali i pomogli u ostvarenju ovog projekta i jedinstvenog volonterskog iskustva naših volontera.

@greencitylifeHr

 

Agencija za mobilnost i programe EUeu flag co funded pos right HREuropean Solidarity Corps logo