U našu udrugu stigao je novi volonter iz Španjolske

Objavljeno: Ponedjeljak, 24 Srpanj 2023

U sklopu provede druge aktivnosti volonterskog projekta „NEDS“ koji sufinancira Europska unija u okviru programa Europskih snaga solidarnosti, a odobren od strane Agencije za mobilnost i programe EU, priključio nam se novi volonter iz Španjolske.

 Naša draga volonterka Mathilde iz Francuske završila je svoju mobilnost i vratila se kući. I ovim putem želimo joj se zahvaliti na sudjelovanju u projektu i poželjeti sve najbolje u daljnjem radu i osobnim avanturama.

U daljem tekstu možete pročitati što je Jorge ukratko napisao o sebi:

“Hola!

My name is Jorge Jurado, I am from Toledo that is the most beautiful city of Spain. I have studied Biology in Jaen (small city of Andalucia in Spain) because I really like nature, animals and the interactions between them. I have worked as camp monitor for 8 years, as waiter and as receptionist in a padel club for 4 years. I applied to NEDS project of the Association Krka Knin because I am really interested in nature, meet new people and know new places, and this project give me the possibility to do all that things in a very incredible country like Croatia. I am very happy to have the opportunity to help the organisation in all things that I can do and I hope that I can know the Croatian culture.”

 

Poželimo i njemu toplu dobrodošlicu i predivnu volontersku avanturu u našoj udruzi i gradu.

 

Volonteri će sudjelovati u brojnim aktivnostima koje će im omogućiti stjecanje određenih kompetencija, vještina i znanja za osobni i profesionalni razvoj, a tijekom sudjelovanja im je osigurana, potpora za učenje, mentoriranje, zdravstveno osiguranje Henner te financijska potpora za putovanje, smještaj, hranu i džeparac.

Druga aktivnost volonterskog projekta „NEDS“ provodi se u partnerstvu:

- Associazione Noi@Europe, Napoli, Italija    
- Building Bridges Association, Madrid , Španjolska   
- Youth ID, Paris, Francuska