Poziva na radionicu „Aktivna zajednica“ u sklopu projekta „Društveni centar Promina“

Objavljeno: Petak, 12 Studeni 2021

Ekološka udruga „Krka“ Knin organizirat će dvodnevnu radionicu pod nazivom „Aktivna zajednica“ u sklopu projekta „Društveni centar Promina“. Radionica će se održati 16.11. i 17.11. 2021., od 9:00 - 17:00 sati u prostorijama DC Promina, Kod škole 38, Lukar. U prilogu dostavljamo program radionice. Radionicu će provesti dva vanjska stručna suradnika.

Cilj navedene radionice je potaknuti lokalno stanovništvo na aktivizam u svojoj zajednici kroz uključenje u rad OCD-a i sudjelovanjem u humanitarnim akcijama.

Pozivamo sve zainteresirane građane da potvrde svoje sudjelovanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 099 641 32 25. Prijave su obvezne zbog ograničenja broja sudionika propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

 

Napomena: Radionica će se održati u skladu sa preporukama i mjerama Nacionalnog stožera vezanim uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Projekt „Društveni centar Promina“  (UP. 04.2.1.07.0029) provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice