Poziv na radionicu "Razvoj zajednice kroz ESF" - DC Promina

Objavljeno: Ponedjeljak, 13 Prosinac 2021

Pozivamo predstavnike organizacija civilnog društva s područja Šibensko-kninske županije na dvodnevnu radionicu „Razvoj zajednice kroz ESF“ u sklopu projekta „Društveni centar Promina“ (UP. 04.2.1.07.0029) koju će provesti stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u radu i provođenju EU projekata iz ESF-a.

Radionica će se održati 20.12. i 21.12.2021. od 9:00 do 17:00 sati u prostorijama DC Promina, Kod škole 38, u Lukaru te u prilogu dostavljamo program radionice.

Radionica je namijenjena predstavnicima organizacija civilnoga društva s ciljem pružanja potrebnog znanja o načinu izrade projektnih prijedloga i provedbi projekata u sklopu ESF-a, informiranja o mogućnostima financiranja i natječajima iz europskog socijalnog fonda te predstavljanja primjera dobre prakse. Na radionici će nas vanjski stručnjaci upoznati i sa novim programskim razdobljem 2021.-2027. ESF+ i mogućnostima prijave na natječaje u sklopu ESF+.

Ako želite usvojiti i/ili unaprijediti svoja znanja i vještine potrebna za izradu projektnih prijedloga te saznati više o mogućnostima iz novog programskog razdoblja ESF+, prijavite se na korisnu radionicu i molimo potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 099 641 32 25.

Na radionici mogu sudjelovati po 2 predstavnika jedne organizacije. Prijave su obvezne zbog ograničenja broja sudionika propisanim epidemiološkim preporukama zbog pandemije virusa SARS-CoV-2.

Napomena: Radionica će se održati u skladu sa preporukama Nacionalnog stožera vezanom uz pandemiju virusa SARS-CoV-2.

Projekt „Društveni centar Promina“  (UP. 04.2.1.07.0029) od 29.5.2020. provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina i Veleučilištem Marko Marulić u Kninu. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fondaa njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.

lenta ESF kockice