Održana radionica „Rješavanje problema i upravljanje vremenom"

Objavljeno: Ponedjeljak, 30 Siječanj 2023

U sklopu projekta Ekološko-informativni centar,  26. siječnja (četvrtak) i 27. siječnja 2023. (petak)održana je dvodnevna radionica "Rješavanje problema i upravljanje vremenom“. Radionica se održala u prostoru Ekološko-informativnog centra, na adresi Drniška 2b,Knin. Radionica je bila namijenjena nezaposlenim osobama s područja grada Knina i okolice.

Na radionici su sudionici imali mogućnost informirali se i naučili više o vještinama rješavanja problema i upravljanja vremenom. Istaknuta im je važnost kontinuiranog unaprjeđivanja svojih mekih vještina jer danas su te vještine postale važan čimbenik u životopisu koje poslodavac traži od kandidata.

Kroz radionicu su obrađeni koraci rješavanja problema: identificiranje problema, analiza problema, opis problema, uzrok problema, rješavanje problema te koraci upravljanja vremenom: analiziranje vremena, određivanje prioriteta, planiranje i organizacija zadataka i vremena, matrica upravljanja vremenom.

Praktičnim primjerima nastojali smo otkriti kako jednostavno i učinkovito planirati da postignemo bolje rezultate, kako najbolje iskoristiti svoje potencijale, kako odrediti koji zadatak trebamo prioritetno riješiti, kako mapirati probleme te uzroke problema i nedostatka vremena.

 

  • Ako budete imali bilo kakvih nedoumica, pitanja ili trebali savjet i pomoć obratite nam se na neki od naših kontakta:
  • email- Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • telefon - 022 664 608

 

Cilj radionice je osnaživanje nezaposlenih, njihova priprema za tržište rada i povećanje njihove zapošljivosti. Projekt "Ekološko-informativni centar" provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin i sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u sklopu poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.