Početak provedbe projekta "Ekološko-informativni centar"

Objavljeno: Četvrtak, 06 Veljača 2020

Ekološka udruga "Krka" Knin je dana 06.02.2020. godine u Belom Manastiru potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Ekološko-informativni centar". Projekt je financiran 100% sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, a u sklopu poziva "Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru".


Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava dok je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za fionanciranje i ugovaranje projekata Europske unije, posredničko tijelo razine 2.
Iznos odobrenog financiranja je 1.499.885,40 kuna. Projekt će trajati 36 mjeseci, od veljače 2020. do veljače 2023., a provedba projekta je na području teritorija koje pripada gradu Kninu.

Cilj projekta je provedbom predavanja, radionica i info kampanjom utjecati na povećanje kompetencija nezaposlenih osoba sa područja grada Knina kako bi postali konkurentniji na tržištu rada. Provedbom će se poboljšati socio-ekonomski uvjeti na području grada Knina.

Ciljna skupina su nezaposleni, uključujući i dugotrajno nezaposlene osobe sa područja grada Knina.

Aktivnosti projekta:
•    Savjetovanje i informiranje nezaposlenih osoba
•    Radionica „EU za sve“
•    Radionica „Poslovni plan“
•    Predavanje „Kvalitetna prezentacija“
•    Seminar „Razvoj održivog turizma i okolišno odgovorno poslovanje“
•    Radionica „Mi to možemo“
•    Radionica „Izrazi se“
•    Pružanje usluge „Info@taxi“
•    Info kampanja „Nema frke dok je Krke“
•    Okrugli stol „Razvoj usluga za nezaposlene osobe“

Svaka aktivnost će se provesti jednom u svakoj godini provedbe, osim usluga „Info@taxi“ i informiranje i savjetovanje koje će se provoditi u skladu sa potrebama i interesom korisnika.    

Svi zainteresirani građani koji pripadaju ciljnoj skupini za više informacija mogu nas kontaktirati putem broja telefona udruge  022/664-608, Facebook stranice udruge ili na neku od navedenih e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ( voditeljica projekta); Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ( koordinator aktivnosti).


 

Donatori

                                                  Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori