Osnivanje OPG-a

Objavljeno: Petak, 27 Svi 2022

Poziv na stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva

 

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva mlade s područja općine Promina na stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG-a) u sklopu projekta „PromoNAtura“, dana 1. lipnja 2022. godine s početkom u 10:00h u općini Promini, u Lukaru, Kod škole 38.

Stručno predavanje o osnivanju obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG -a) održat će se u suradnji s Lokalnom razvojnom agencijom Matica iz Knina.

Cilj stručnog predavanja je mladim osobama sa područja općine Promine predstaviti osnivanje obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG-a).

Projekt „PromoNAtura“ započeo je 1. siječnja 2022., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Prominom. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Trajanje projekta je 12 mjeseci.

Srdačno pozivamo sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine da nam se pridruže na stručnom predavanju. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon 022 206 801.

Veselimo se Vašem dolasku.

 

PromoNAtura Zaglavlje svi partneri