Poziv za akciju prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja

Objavljeno: Utorak, 06 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine na akciju prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ ,  koja će se održati dana 8. rujna 2022. godine od 10:00h - 12:00h.
Okupljanje sudionika akcije je ispred škole u Lukaru, Kod škole 38 u 10:00 h. Akcija će se održati u prirodi na području općine Promina. 
Cilj akcije je upoznati mlade sudionike o pravilnoj praksi prikupljanja ljekovitog bilja, te sam postupak sušenja i pakiranja ljekovitog bilja.
Projekt „PromoNAtura“  započeo je od 1. siječnja 2022., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.
Srdačno pozivamo sve zainteresirane mlade sa područja općine Promina da nam se pridruže akciji prikupljanja, sušenja i pakiranja ljekovitog bilja. 
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili kontakt telefon: 022/206 801.