Poziv za osposobljavanje za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja

Objavljeno: Utorak, 06 Rujan 2022
Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine  da nam se pridruže na besplatnom osposobljavanju za uzgajivača/ice, sakupljača/ice i prerađivača/ice ljekovitog i aromatiziranog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ u trajanju od  dva mjeseca.
Edukaciju za Osposobljavanje za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja održat će Pučko otvoreno učilište Knin.
Uvjeti za prijavu za osposobljavanja su:
1. Preslika svjedodžbe zadnje završene škole
2. Rodni list, preslika
3. Preslika osobne iskaznice
4. Liječnika svjedodžba (dokaz da nema alergije)
Cilj edukacije je osposobiti mlade ljude za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja.
Po završetku edukacije polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljavanju koji se upisuje u matičnu evidenciju Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (tzv. e-radna knjižica).
Projekt „PromoNAtura“  započeo je od 1. siječnja 2022., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.
Srdačno pozivamo sve zainteresirane mlade sa područja općine Promina da nam se pridruže na osposobljavanju za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja.
Za sve informacije možete se javiti: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 022/206 801.