Otvoren ured volonterskog centra Krka

Objavljeno: Ponedjeljak, 17 Srpanj 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin je otvorila ured volonterskog centra Krka.  Ured će biti otvoren svaki radni dan te će svi zainteresirani građani, volonteri i organizatori volontiranja moći dobiti informacije o volonterstvu, pravima i obvezama volontera, ponudi i potražnji volontera, primjerima dobre prakse, volonterskim akcijama i zakonodavstvu.

Ured je otvoren u sklopu dvogodišnjeg programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ koji Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom, Općinom Biskupija, Općinom Ervenik, Općinom Promina, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin, Veleučilištem Marko Marulić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, područni ured Knin.

Kroz provedbu ovog programa organizirat će se brojne edukacije za volontere i organizatore volontiranja te volonterske akcije.

Pozivamo sve zainteresirane građane koji žele volontirati i unaprijediti svoje kompetencije te organizatore volontiranja koje žele provoditi volonterske akcije i unaprijediti svoje kapacitete da nam se obrate na tel: 022 664608 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Knin

Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge "Krka" Knin i ne odražava nužno stajalište

Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike