Održane aktivnosti u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“

Objavljeno: Utorak, 03 Listopad 2023

Tijekom mjeseca rujna 2023. u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“su održane radionice za volontere pod nazivom „Zašto je važno volonterstvo“ i „Volontiranje za dobrobit marginaliziranih skupina“. Cilj ovih radionica je jačanje kapaciteta volontera i izobrazba volontere na temu volonterskog menadžmenta, dobrobiti volontiranja te o važnosti sudjelovanja u pružanju socijalnih usluga.

U sklopu organizacije aktivnosti inkluzivnog volontiranja i inovativnih oblika volontiranja održana je akcija oslikavanja i podjele platnenih vrećica. Oslikane platnene vrećice su podijeljene građanima.

Program „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ je dvogodišnji program koji Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom, Općinom Biskupija, Općinom Ervenik, Općinom Promina, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin, Veleučilištem Marko Marulić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, područni ured Knin.

Pozivamo sve zainteresirane građane koji žele volontirati i unaprijediti svoje kompetencije te organizatore volontiranja koji žele provoditi volonterske akcije i unaprijediti svoje kapacitete da nam se obrate na tel: 022 664608 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

 i Grad Knin

Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge "Krka" Knin i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike