Poziv-radionica modeli informiranja

Objavljeno: Petak, 17 Lipanj 2016

Ekološka udruga „Krka“ Knin upućuje poziv svim gradovima i općinama, tvrtkama  za prikupljanje i odvoz otpada, komunalnim      poduzećima, javnim ustanovama i  drugim zainteresiranim na području Šibensko-kninske županije na radionicu o modelima informiranja građana  koja će se održati 23.06.2016.  s početkom u 12.30 sati u Kninu u Ekološko-  informativnom centru (Drniška 2b). 

Radionica će biti realizirana u sklopu projekta „Partnerstva za okoliš: Razvoj kapaciteta u zaštiti okoliša javnog i civilnog sektora u Hrvatskoj kroz primjenu  servisa Zelenog telefona”.

 Cilj radionice je poticanje svih nadležnih institucija na transparentno djelovanje te na    češće komuniciranje s građanima putem objavljivanja obavijesti i informacija o    okolišu i prirodi iz njihovih nadležnosti.

Na radionici će se razmijeniti iskustva vezano za informiranje građana tj.   transparentnom djelovanju nadležnih institucija. Također će se održati prezentacija o načinima i mogućnostima informiranja građana  kroz primjer djelovanja Ekološke           udruge „Krka“ Knin, ali i drugih modela.

 

 

            Prijave na radionicu ili pitanja možete poslati na e-mail:

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  tel: 022 664-608 ili mob: 091 5141829

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori

ina logo