• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Daj glas za Jadran

Objavljeno: Petak, 13 Veljača 2015

Pozivamo sve građane i građanke, udruge i institucije da prilože komentare u sklopu javne rasprave o Strateškoj procjeni utjecaja na okoliš istraživanja i eksploatacije nafte i plina na Jadranu (16.1.-16.2.2015.).Na linku   http://soszajadran.hr/daj-glas-za-jadran/  se nalazi obrazac u kojem je potrebno popuniti osnovne podatke i kroz par klikova Vaša primjedba će biti poslana.Rok za slanje je 16. veljače. Dajte svoj glas za Jadran!

Smatramo da je izuzetno važno da se prikupi što više kritičkih komentara pojedinaca/ki i institucija, kako bi se Vladi RH i potencijalnim koncesionarima jasno prikazalo protivljenje javnosti planiranim zahvatima u Jadranskom moru!

Ne očekujemo da komentari zaustave studiju (komisija je sastavljena od predstavnika službenih institucija), ali brojnost primjedbi ostat će trajno zabilježena kao jasna poruka javnosti i upozorenje odgovornim političarima/kama.

Kako bi Vam olakšali slanje primjedbi, pripremili smo komentare koji su rezultat konzultacija s brojnim stručnjacima/kinjama. Uz samo par klikova, komentari će biti poslani i s Vaše email adrese* na emailove Ministarstva gospodarstva, ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka, Agencije za ugljikovodike, članova Savjetodavnog stručnog povjerenstva, ministra zaštite okoliša i prirode Mihaela Zmajlovića, ministra turizma Darka Lorencina te predsjednika Vlade Zorana Milanovića. 

Preuzeto sa stranice: SOS za Jadran

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori

ina logo