Dan planeta Zemlje-akcija čišćenja

Objavljeno: Srijeda, 12 Travanj 2023

Povodom Dana planete Zemlje - 21.4.2023. od 9:30h - 14h, u suradnji sa Općinom Promina i komunalnim poduzećem Eko Promina d.o.o. organiziramo akciju čišćenja ilegalnog deponija na području sela Lukar  u općini Promina (KO 305731 Lukar, KČ 1296/1 ). Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže!  Okupljanje je u Lukaru,  kod crkve Gospe Čatrnjske u 9:30 h.

Volonteri Udruge „Krka“ sudjelovat će na akciji, osigurat će se radni materijal, alat i osvježenje, a Eko Promina i Općina Promina će nam raspolaganje dati svoje ljudske i tehničke kapacitete.

Prvenstveno ćemo očistiti okoliš, ali i podići svijest građana o tome koliko je važno pravilno zbrinjavati otpad jer isti sve više zagađuje naš okoliš, posebno naše vode, a time šteti i našem zdravlju.

Ekološka udruga "Krka" Knin godinama podiže svijest o važnosti očuvanja okoliša i održivog razvoja zajednice. Pridružili smo se akciji Rezolucija Zemlja, ekološkom projektu u organizaciji Večernjeg lista. Udružili smo snage sa brojnim lokalnim i nacionalnim organizacijama i sudionicima kako bismo mogli doprijeti do što većeg broja zainteresiranih i odgovornih pojedinaca.

Više informacija na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefon 022 664 608