Poziv na predavanje o energetskoj učinkovitosti

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015

Udruga mladih „Mladi u EU“ u partnerstvu sa Energetskom zadrugom Dalmacija na području Šibensko-kninske županije organizira predavanje pod nazivom „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“.

Predavanje će se održati 24.ožujka 2015. s početkom u 11,00 sati u Uredu HGK za područje posebne državne skrbi u Kninu.

Cilj ovog predavanja je potaknuti lokalno stanovništvo i sve sudionike u gradnji novih i obnovi postojećih objekata na energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije.

Voditelj navedenog predavanja je Paško Melvan, predstavnik Energetske zadruge Dalmacija koji je ujedno i voditelj navedenog projekta.

Sudionici predavanja imat će prigodu čuti detaljnije informacije o energetskoj učinkovitosti (EnU) u teoriji i praksi koja se veoma uspješno ostvaruje korištenjem obnovljivih izvora energije (OIE).

U sklopu predavanja, svim sudionicima bit će podijeljeni anketni upitnici na kojima će moći napisati koje su potrebe njihovih objekata te ostaviti kontakt za daljnju suradnju.  

Projekt „Energetska učinkovitost! Što znam o tome?“ provodi se u Šibensko-kninskoj županiji, u gradovima Šibeniku i Kninu te općinama Primošten i Rogoznica. Cilj projekta je povećanje energetske učinkovitosti upotrebom obnovljivih izvora energije u stambenim i  poslovnim zgradama.

Projekt financijski podupire Ministarstvo gospodarstva RH.