Podjela vrećica povodom Svjetskog dana vještina mladih

Objavljeno: Četvrtak, 13 Srpanj 2023

Povodom Svjetskog dana vještina mladih koji se obilježava 15.srpnja, Ekološka udruga "Krka" Knin održat će podjelu oslikanih platnenih vrećica u petak 14.srpnja 2023. godine u sklopu projekta "ŠTITI BRK(3)OM". Platnene vrećice dijelit će se od 11h ispred ureda Ekološke udruge "Krka" Knin u zamjenu za 7 plastičnih čepova. 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Solidarnosti „Štiti BRK(3)OM“ odobrenog od strane Agencije za mobilnost i programe EU koji se sufinancira sredstvima Europske unije u okviru programa Europskih snaga solidarnost. Ovaj projekt omogućio je mladim volonterima da neformalnim i praktičnim učenjem steknu nova znanja i vještine.

Ako želite saznati više kako sudjelovati u projektima Solidarnosti, postati volonter ili želite osmišljavati i provoditi projekte u nekoj od zemalja EU, upoznati nove kulture i unaprijediti svoje vještine, provjerite navedene poveznice.

 

Agencija za mobilnost i EU programe: www.ampeu.hr       
Erasmus+: www.ampeu.hr/erasmus
Europske Snage Solidarnosti: www.europskesnagesolidarnosti.hr

 

Veselimo se vašem dolasku!

 

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge „Krka“ Knin i Europska komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze