Ne(e)tWORK projekt se nastavlja a mjesta ima još samo za dvoje kandidata!

Objavljeno: Utorak, 22 Studeni 2022
U prvoj godini provedbe u Ne(e)tWORK projektu Ekološke udruge „Krka“ Knin, šestero mladih neaktivnih osoba bili su vrlo aktivni te su stekli dodatne kvalifikacije i nove vještine.   Uz 3 vozačke dozvole za upravljanje vozilom B kategorije, stečene su i 3 vrijedne diplome (web dizajnerice, računalne operaterke te suradnice u pripremi i provedbi EU projekata). 
 
Osim toga, šestorka je usvojila i niz mekih i transverzalnih vještina: od asertivnosti, kreativnosti, komunikativnosti pa do socijalnih i poduzetničkih vještina. Te nove kompetencije neke su kandidate snažno pogurale naprijed pa su vrlo brzo uspjeli upisati fakultete, dodatne edukacije ili se zaposliti…
 
I ove jeseni opet nudimo jednaku priliku za šest novih kandidata!
 
Četvero NEET-ovaca već su uključeni u projekt, te su se kroz savjetovanja, mentorstva i CISOK-ovu radionicu odlučili za dodatna osposobljavanja. 
 
 
Preostalo je još dva slobodna mjesta!
 
NEET kandidat si ako imaš između 18 i 29 godina i ako posljednja 4 mjeseca:
 
- ne radiš 
- ne studiraš
- ne ideš u školu
- nisi prijavljen/a na Zavodu za zapošljavanje 
 
Projekt je namijenjen samo pripadnicima NEET skupine (engl. Not in Employment, Education or Training). Riječ je o skupini teško zapošljivih mladih osoba koje su zbog toga izložene riziku od siromaštva i neizvjesne budućnosti. Projektom će im se omogućiti sudjelovanje na verificiranim programima obrazovanja, radionicama „mekih“ vještina te im osigurati uslugu mentorstva. Na ovaj način te mlade ljude bi se osnažilo i približilo tržištu rada.
 
Javite se kao i do sada Ne(e)tWORK timu na telefon: 022 664 608 ili pišite na e-mailove:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ČEKAMO VAS!
Ne(e)tWORK tim
 
 

Sve aktivnosti organizirane su u sklopu Projekta „Ne(e)tWORK“ (UP.01.2.0.04.0006) sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Odobren je u okviru poziva "Pronađi me!", a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ekološke udruge "Krka" Knin.