Završna konferencija projekta "Pomozimo danas za bolje sutra"

Objavljeno: Petak, 15 Siječanj 2021

Ekološka udruga „Krka“ Knin održat će Završnu konferenciju u sklopu projekta „Pomozimo danas za bolje sutra“, dana 19. siječnja 2021. godine s početkom u 12:00 sati na Zoom platformi.

Uvjeti u kojima smo se našli na neko vrijeme su nas odvojili od vanjskog svijeta i prebacili u onaj virtualni. Čast nam je pozvati Vas da se pridružite našoj Završnoj konferenciji koja će se iz epidemioloških razloga održati putem Zoom platforme.

Projekt „„Pomozimo danas za bolje sutra“ Ekološka udruga „Krka“ Knin provela je u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Šibenik. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu programa Zaželi - program zapošljavanja žena, a za provedbu projekta osigurano je 1.676.076,92 kuna

Svrha Završne konferencije je predstaviti široj javnosti ostvarene ciljeve i rezultate provedbe projekta u kojem su zaposlene žene (pripadnice ciljne skupine) koje su tijekom 24 mjeseca pružale podršku starijim i nemoćnim osobama sa područja Općine Bilice i grada Šibenika.

Pridružite nam se na Zoom-u:
https://us02web.zoom.us/j/77258392857?pwd=ckpibGhkWXhkYkU2REVGeGdYWTBNZz09

Meeting ID: 772 5839 2857
Passcode: k8YTz0

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Trajanje projekta je 30 mjeseci, od srpnja 2018. do siječnja 2021. godine.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ekološke udruga „Krka“ Knin

  lenta ESF kockice

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic  

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori i donatori

ina logoOzujsko logo logotip zagrebacka pivovar