Projekt “Pomozimo danas za bolje sutra II“

Objavljeno: Petak, 03 Prosinac 2021

Deset žena zaposlenih na projektu “Pomozimo danas za bolje sutra II“ vrijedno rade već 4 mjeseca. Projekt provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje područni ured Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin. U ovom za sve nas teškom i izazovnom razdoblju pronalaze načina da svakodnevno skrbe o 60 krajnjih korisnika projekta (starim i nemoćnim osobama) na području grada Knina, grada Šibenika i općine Bilice. Projekt se provodi u okviru programa "Zaželi - faza II"

Usluge koje pružaju kao što su dostava lijekova i namirnica, plaćanje računa ili pratnja do liječnika i ostalih institucija koje nama djeluju lagane, za naše starije i nemoćne sugrađane predstavljaju stvaran i velik napor. Svakodnevnu pomoć zaposlenih žena puno im znači.

Možemo im samo reći hvala u ime zadovoljnih korisnika i poželjeti im uspjeh u daljnjem radu.

 ZAZELI LOGOTIPhands 5708597 1280

Žene su zaposlene u sklopu projekta „Pomozimo danas za bolje sutra II“ (UP.02.1.1.13.0439) sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu programa Zaželi - program zapošljavanja žena, faza II

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ekološke udruga „Krka“ Knin

 MINISTARSTVO RMSOSP lenta ESF kockice