Svečano potpisivanje i uručenje ugovora za Poziv “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III”

Objavljeno: Četvrtak, 08 Prosinac 2022
Dana 07.12.2022. predstavnica Ekološke udruge "Krka" Knin sudjelovala je na svečanom potpisivanju i uručenju ugovora za Poziv “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III” u Splitu.
 
Ugovore su korisnicima uručili premijer Andrej Plenković, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.
 
 
Provedbom odobrenog projekta „Pomozimo danas za bolje sutra III“ UP.02.1.1.16.0202 Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s HZZ Područni ured Šibenik i CZSS Knin, omogućit će se pristup zapošljavanju i tržištu rada 15 žena pripadnica ranjivih skupina, koje će pružati usluge pomoći u kući starijim osobama (krajnjim korisnicima projekta) na području grada Knina i pripadajućih okolinih mjesta. Na ovaj način ublažit će se posljedice nezaposlenosti i rizika od siromaštva žena pripadnica ciljane skupine te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.
 
Natječaj za zapošljavanje pripadnica ciljane skupine će uskoroi biti objavljen na našim stranicama kao i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.